Fabri Led Lights

     In prezent, marca se identifica cu un grup international mare, îi care inovatia, stransa specializare si cunoasterea pietei  favorizeaza dezvoltarea în domenii si pe piete noi. Datorita viziunii sale ca intreprindere orientata catre viitor, grupul „Urmet” se identifica drept o companie italieneasca multinationala, care are capacitatea de a pune la dispozitie solutii integrate si un suport complet cu ajutorul produselor, care nu sunt doar tehnologice, dar si estetice si functionale. Din anul 1996 pana in prezent, grupul „Urmet” a creat o retea coordonata, de peste 400 de societăti operative, pe intreg globul, cu aproximativ 2200 colaboratori si acest proces de extindere a pozitiilor sale continua.

    Din anul 2014  este importator unic si distribuitor pentru produsele UltraLux, pentru piata din Italia si Romania.

Ultralux® este o marca comerciala înregistrata a firmei „Boreana Group”, creata cu scopul de a satisface nevoile din ce în ce mai mari pentru economisirea energiei pe scara mondiala. Sub marca Ultralux® sunt oferite câteva grupe principale de produse: Grupul 1. Becuri economice. Becurile fluorescente compacte Ultralux® combina in design inovativ, calitate înalta, un număr mare de modele și rezistența de la 10 000 până la 12 000 ore.Ei reduc consumul energiei electrice cu 80% în comparație cu becurile obișnuite. Grupul 2. Lămpi cu LED. Prin dezvoltarea tehnologiilor LED s-a atins o economisire a energie electrice de până la 90% în comparație cu becurile convenționale. Becurile cu LED tip „Luna” cu marca Ultralux® sunt printre produsele LED cele mai răspândite. Ele pot înlocui în total becurile halogene de acest tip, având în plus un consum de energie de 10 ori mai redus și o viața de 10 ori mai lungă. Grupul 3. Produse inovative pentru uz casnic. Aceste produse de tehnologia înalta sunt noi pentru piața bulgăreasca: soclu de trecere, bec-lumânare cu LED, lanterna multifuncționala cu LED, încărcătoare, lămpi cu LED, dispozitive pentru dușuri cu lumini LED, tirbușon electric, lingurița de măsurare electrica, pușculița electrica pentru numărarea monezilor, ascuțitoare compacta pentru cuțite, dispozitiv pentru decojit mere etc. Grupul 4. Baterii Ultralux® alcaline și de litiu.

Ultralux® sete o marca comerciala înregistrata a firmei „Boreana Group”, creata cu scopul de a satisface nevoile din ce în ce mai mari pentru economisirea energiei pe scara mondiala. Sub marca Ultralux® sunt oferite câteva grupe principale de produse: